Életbarkács

"Az élet olyan mint egy 10-sebességes bicikli. Legtöbbünknek van olyan sebessége, amit még nem próbáltunk ki" - Charles Shultz.

Az alábbi témákban keresem a sebességeimet: önismeret, család, egészség, boldogság, karrier, állás és munka.

Megosztás

Címkék

a (1) akadály (1) albert einstein (1) állás (1) álláskeresés (1) álláskeresők (1) anthony robbins (1) az élet (3) az élet egy (1) az élet szép (1) a boldogság (2) a siker (1) bátorság (2) befektetés (1) befogadás (1) befolyás (1) beszéd (1) beszédhiba (1) biztos állás (1) bölcsesség (1) bölcsességek (1) boldogság (2) család (1) csodálatos élet (1) csodaszép (1) csokoládé (1) edison (1) egészség (2) élet (2) elet (2) ellenérték (1) elszántság (1) energia (1) ennivaló (1) erő (1) érték (2) étel (1) facebook (2) fejvadász (1) film (1) fitt (1) főszereplő (1) frissesség (1) go giver (1) gyerek (2) gyermek (1) gyümölcs (1) h. jackson brown (1) helen keller (1) hitelesség (1) idézet (6) idézetek (3) idézetek rövid (1) idézetek szép (1) idézet boldogság (2) idő (1) időbeosztás (1) igen (1) illuzió (1) ima (1) influenza (1) influenza megelőzés (1) javítása (1) jim rohn (1) kanapé (1) kapcsolatok (2) karrier (1) kávé (1) képesség (1) kérdések (1) kímélet (1) kimerült (1) köhögés (1) konfuciusz (1) közösségi oldal (2) kudarc (2) legjobb befektetés (1) lehet (1) lehetetlen (1) leonardo da vinci (1) linkedin (2) logopedia (1) logopédus (1) megbecsülés (1) michelangelo (1) mottó (1) munka (1) nátha (1) nem (1) nyugalom (1) önéletrajz (1) önfejlesztés (1) önismeret (2) online (1) online álláskeresés (1) pasteur (1) pénzügy (1) pénzügyi ismeretek (1) piaci érték (2) pizza (1) regisztráció (2) rendező (1) siker (5) sikeres emberek (1) szabadság (1) szereposztás (1) tanulás (1) táplálék (1) teréz anya (1) test (1) thomas jefferson (1) tippek (1) tv (1) üdítő (1) ügyfél (1) üzleti (1) válaszok (1) vidam (1) video (2) youtube (2) zöldség (1) Címkefelhő

Statisztikák

Tippek és trükkök a sikeres és boldogabb élethez

2011.02.23. 00:22 életbarkács

Linkedin regisztráció 4 lépésben (videó)

Címkék: video youtube facebook regisztráció linkedin kapcsolatok közösségi oldal

Az előző bejegyzésben szó volt arról, hogy miért érdemes regisztrálni a Linkedin közösségi oldalon, most egy videó segítségével nézzük végig az egyes lépéseket.

Remek angol nyelvlecke, még felirat is van hozzá.

Lássuk a regisztráció lépéseit

  1. Nyissuk meg a Linkedin kezdőlapját a böngészőben: www.linkedin.com.
  2. Töltsük ki a keresztnév, vezetéknév, email cím és jelszó mezőket majd kattintsunk a Join Now gombra.
  3. A következő lépésben kényelmesen importálhatjuk az email-es címlistánkat, ahonnan a Linkedin kiválasztja azokat a személyeket, akik már szintén regisztáltak az oldalon és felajánlja, hogy felvegyük őket a Linkedin-es kapcsolati hálónkba is.
  4. Eközben, ha jól adtuk meg az emailcímünket, érkezett egy email a postafiókunkba a Linkedin-től, amiben a megadott linkre kattintva megerősíthetjük az email címünket.

Az alapfunkciók bemutatása

Az oldalon természetesen még további adatok is megadhatóak, de mielőtt még tovább lépnénk, nézzük meg a videón az oldal alapfunkcióit egy már létező profil segítségével.

A Facebookhoz és iwiwhez hasonlóan a személyes kezdőlap egy rövid összefoglalót nyújt arról, hogy mi történik a kapcsolati hálónkban: ki frissítette a profilját, ki adott vagy kapott ajánlást, ki csatlakozott valamilyen csoporthoz, ki vesz részt valamilyen rendezvényen. Ezen felül láthatjuk ha a kapcsolati hálónkban valaki lájkolt valamit (van erre magyarosabb kifejezés?).

Az Inbox nem meglepő módon üzeneteket és visszaigazolásra váró bejelöléseket tartalmaz.

A személyes kezdőlap alján található Just Joined Linkedin rész segítségével egyszerűen megtalálhatjuk évfolyamtársainkat valamint korábbi és jelenlegi munkatársainkat.

A Linkedin további funkcióit az oldal tetején található menükkel lehet elérni, ezekről egy későbbi bejegyzésben lesz szó.

Írj bátran ha kérdésed van, vagy segítségre van szükséged a regisztrációval kapcsolatban!

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eletbarkacs.blog.hu/api/trackback/id/tr992682153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bánki Tamás | DrLinkedin.hu · http://DrLinkedin.hu 2012.01.11. 17:48:20

Kedves ÉletBarkács,

ha van kedved együttműködni az első hazai LinkedIn képzővel, akkor keress fel és kattints ide is: LinkedIn-Kepzes.hu

Üdv,
Bánki Tamás

Rachel Bariova 2015.10.07. 10:18:54

Köszönöm hogy tagja lehetek
süti beállítások módosítása